Aanvullingen inkleur kaarten

Het kaarten maken even op een laag pitje en daarvoor in de plaats de hobby spulletjes gereorganiseerd.
Een onderdeel ervan is het maken van inkleurkaarten. Vind het belangrijk voor alles wat maar kleur geeft, inkt, markers of potloden om daar inkleurkaarten van te hebben en deze ook met jullie te kunnen delen.

Een van de nieuwe kaarten is de Faber-Castell Black edition kleurenkaart.
De mooie op kleur uitgesorteerde kleurvolgorde, dat heeft Miranda Degenaars bedacht.
Het zijn onvoorstelbaar voordelige potloden om aan te schaffen en nog leuker, Miranda Degenaars van Miracle Inspirations geeft 11 april i.s.m. Hobbycompleet de Duif een kleurrijke workshop met deze potloden.
Alle info over deze workshop is te vinden bij Miranda Degenaars en 11 april live te volgen bij de groep van Hobbycompleet de Duif. Leuk toch? Dat is wat voor mij en meerdere gelukkig de hobby betekend, het enthousiasme delen met elkaar. ­čśÇ

Er staan nog meer nieuwe inkleur kaarten zoals bijv. de Derwent Chromaflow, VersaColor Small, aanvullingen van de zig clean color real brush markers en de Tombow markers zijn volgens mij up to date (hoop dat het ook tijdje zo blijft ­čśë
Ook nieuw bij de inkleur verzameling is, dat onderin een uitleg staat over “het eigen nummer”, zelf heb ik daar veel profijt van, hoop jullie ook.

Genoeg bijgekletst, klik hier voor de inkleur kaarten daar staan ze allemaal bij elkaar te vinden.
Veel hobby plezier ermee en zien jullie ‘foutjes’ of hebben jullie grandioos idee, laat het gerust weten.