Diepte Lay-out Kaarten

Diepte kaarten kerst

De lay-out diepte kaarten, dat is fun om die te maken. Welke groep of FB vrienden ik ook keek, kwam ik de lay-out diepte kaarten tegen, you-tube filmpjes door diversen gemaakt, waardoor ik echt niet zou weten wie er gestart is met deze hype. Vond ze leuk en ook ik kreeg de smaak te pakken, gewoon al omdat het een relax effect heeft met het maken. Zelf heb ik de dieptes met 3 lagen stevig hobby karton opgebouwd, dat vind ik toch het mooist.
Heb van allerlei merken de lay-out mallen gebruikt, meeste van Marianne design, maar ook Crealies en van de Action de Avec mallen.
Tekst stansjes van Card-Deco, Craft Emotions, Gummiapan en van Carlijn Design gebruikt.
De kaarten zijn het beste te bekijken, door ze aan te klikken voor een groter formaat.

Diepte kaarten algemeen