VersaFine Clair en Memento inkleur kaarten

Voor mij was het toch wel een vreugde dansje waard toen ik zag dat er nieuwe kleuren uitgekomen waren van de Versafine Clair.
Voor mezelf en natuurlijk ook voor jullie als bezoeker rap een kleurenkaart gemaakt. Meestal van stempelinkt doe ik per vakje zonder opnieuw te beïnkten 3 afdrukjes, dan heb ik meteen een indicatie hoe de kleur ook kan blenden plus is het vaak mooi om van een zelfde stempel afdruk een schaduw afdruk tevens te maken.
De inkleurkaart heb ik op nummer gemaakt en mijn doosjes gelabeld en op nummer opgeborgen op de grijze en zwarte na omdat die veel gebruikt worden en zo altijd snel te pakken is. Bij mij ziet het er dan zo uit:


De Memento inkten, best veel gebruikte inkt had ik nog nooit een echte kleurkaart van gemaakt. Met de hand jaren geleden gewoon getekend. Maar nu dan maar netjes ook om uit te printen.
Zowel de Memento Dye ink als Memento Luxe en de Memento Dual Markers staan ze klaar voor iedereen.
Waarom 2 soorten stempel inkt? Dat is heel duidelijk te zien bij deze 3 fairies op de afbeelding hier onder. Bij clear stamps willen vooral de gekleurde inkten wel eens een druppel effect houden en daardoor een onscherpe afdruk maken. De onderste fairy is met de dye ink gestempeld en de bovenste 2 met de Luxe ink.

klik op de foto om groter formaat te zien.


Als laatste de download link waar alle inkleurkaarten uit te printen of te downloaden zijn: https://www.hobbykaartjes.nl/alle-kleurkaarten-verzameld/
Veel plezier met jullie hobby en deze inkleur mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *