Just Lou Botanical

Just Lou Botanical STAMPJL06

De Just Lou Botanical stampjl06 zag ik mooie voorbeelden van waardoor ik hem aangeschaft heb. Eenmaal aangeschaft ben ik begonnen door een achtergrondje die ik al had, wederom een yupo met alcohol ink en daar op gestempeld. Wilde eens uitproberen of het met potloden bewerken zou gaan. Nooit verwacht dat dat zou lukken. Heb de Caran d’Ache Luminance Permanent color gebruikt, was wennen want voelt heel anders dan normaal inkleuren, had bijna geen druk nodig om kleur af te doen geven.

De alcohol achtergrond als ik me goed herinner is ontstaan door het reinigen van de glasplaat waar nog geknoeide alcohol op lag en ietsjes fab foil daarbij gebruikt.
Details op de bloem helaas niet te zien met wit en gouden gelly pen gemaakt.
De be happy tekst en het bijtje is van de Stampendous set Roses Be Happy SSC1301