Stans Kerst Kaarten

Afwisseling hou ik wel van, geen stempel als hoofd onderwerp gebruikt te hebben maar vooral design paper en de Essentials stansen/stencils van Studio Light.

Stencilsl370


Deze kaart is gemaakt met Maja Design Paper wat vorig jaar uitgebracht was.
De tekst snijmallen zijn van Carlijn DesignCSN-0078 Grote teksten Kerst.
de Hangende Sterren stempel met goud geheat embost is van Artspecially Geralda Jansen design. Het zien is maken, dus techniek uitleg overbodig.

Stencilsl369

Deze kaart geen stempel bij gebruikt maar het blok Enchanted Christmas van Sara Davies.
De stans kwam iets anders uit dan de oorspronkelijker flyer, de messen zaten aan de andere kant, was even omdenken, eenmaal klaar bleek hij wat topzwaar en heb ik daarom de onder en de boven rand afgesneden tot er een gelijke hoogte was. Geen probleem toch, met wat aanpassingen goed te doen en staat als een huis nu. De kerst of winterwens heb ik nog open gelaten, dit jaar vliegen er wat extra kaarten de deur uit, waarbij ik bij het verzenden pas weet wat passend is.

2 gedachten aan “Stans Kerst Kaarten”

 1. beste, ik zie heel veel stempels op de site, maar kan ik ook stempels bestellen ??

  Dank voor een een antwoordje

  MVG Linda Vandekerckhove

  1. Beste Linda,
   Helaas verkoop ik geen stempels, ben de hobbyist die vooral veel stempels verzamel, koop ze vooral online bij de hobby webwinkels.
   Mocht u een lijst willen met mijn favorieten hobbywinkels, even laten weten, dan stuur ik u die wel toe.
   Vr. groet,
   Marian

Reacties zijn gesloten.